About Us

25+

Services we provide

Why will you choose our services?

  • Kvalitetsservice

Vi sætter en maksimal indsats for hver handling for at sikre kundetilfredshed. Kunden er vores højeste prioritet. Vi garanterer kvalitetsservice til kunderne fremragende kundepleje.

  • Omkostninger

Vi tilbyder kvalitetsservice til meget overkommelige omkostninger. Vi sigter mod at eliminere spildelementer i metoder til at levere tjenester, men ikke på bekostning af kvalitet.

  • Ansvarsforsikring i tilfælde af skade

Allclean er dækket af en ansvarsforsikring. Hvis det uventede sker i form af tingskade, bliver din beskadigede ejendom taget hånd om af vores ansvarsforsikring.

  • Bekvemmelig, sikker og sikker

Book online når det passer dig. De oplysninger, du giver online, er sikre og sikre. Baggrundstjek af alle medarbejdere.

Om Allclean

Allcleanrengøringstjenester leverer kvalitetsrengøring i hjemmet og kommercielt på en professionel, troværdig og miljøvenlig måde. Vi har stor ekspertise i at yde professionel rengøring til kunder fra både den private og offentlige sektor. Seneps leverer rengøringstjenester til en blanding af kommercielle kunder såsom mindre og store virksomheder samt husstande, der har behov for mindre og hyppig service. Vores ydelser omfatter boliger og kommercielle faciliteter såsom kontorer, butikker, pilsner etc. med et stærkt fokus på kvalitetsservice til meget rimelige omkostninger.

 Mange virksomheder vil gerne gøre mere for at reducere deres miljøpåvirkning og være mere etiske i deres tilgang og give tilbage til det samfund, de opererer i, eller samfundet som helhed. At præsentere et rent og behageligt hjem og kontormiljø til en omkostningseffektiv pris er en nøgleudfordring. Familier og virksomheder ønsker værdi for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores værdi for pengene tilgang er en stor fordel for alle vores kunder. Vi er overbeviste om, at vi kan reducere rengøringsomkostningerne for alle kategorier af kunder. Vi arbejder inden for vores angivne pris og tilbyder en rabat på op til 10 procent til alle vores langsigtede kunder. Simply Seneps Reinigung vil gøre dit arbejdsmiljø, dit hjem, din butik eller dit kontor til et rent og rent sted at bo eller arbejde ved at forbedre renligheden af ​​sådanne lokaler. Vi er dækket af en offentlig ansvarsforsikring. Der sker nogle gange ulykker, som vi ikke ønsker, men hvis en medarbejder under arbejdet har beskadiget din ejendom, sørger vores ansvarsforsikring for det.

Vi har en stram forretningsstruktur med fokus på løbende forbedringer for at sikre kvalitetsservice til en lavere pris og tilføre værdi for vores kunder. Vi giver vores kunder et unikt sæt fordele, der blander kvalitetslevering med omkostningsbesparende metoder.

Selvom, ung, men hurtigt voksende virksomhed med erfarne medarbejdere, der opbygger en track record for excellence. For hver kunde betragter vi mund-til-mund-anbefalingerne som en bekræftelse på, at vi lever op til kvalitetskravene. Seneps Reinigung fokuserer på kvalitetsservice, ærlighed, tillid, innovation, bæredygtighed og grøn rengøring som sin vigtigste drivkraft. Seneps Reinigung er dækket af en offentlig ansvarsforsikring.

Vores hold

I en branche, hvor viden og erfaring tæller, giver vores talentfulde team af erfarne medarbejdere en dybdegående forståelse af dine rengøringsbehov og krav, som er unikke for enhver bygning og facilitet.

Vores medarbejdere med deres professionelle tilgang er hver især individuelt optaget, fuldt uddannede og højt motiverede til at sikre de strenge standarder, som kunderne forventer. En gruppe eller hvert medlem er ansvarlig for en bestemt rengøringsopgave i hver lokalitet, vi betjener. Denne metode har resulteret i betydelige tidsbesparelser, da personalet arbejder ekstremt effektivt som specialister inden for deres specifikke områder. Hvert udført arbejde kan spores tilbage til en stab for ansvarlighed. Alt vores personale er fuldt forsikret, politigodkendt og uddannet.

  1. Dine hjem, kontorer, butikker er de mest uvurderlige ejendele “Allcean” holder dem rene og skinnende.
  2. Allclean, ung, men hurtigt voksende virksomhed med erfarne medarbejdere, der opbygger en track record for excellence.
  3. Allclean er dækket af en offentlig ansvarsforsikring.
  4. Et rent og sundt miljø er ægte rigdom end stykker af guld og sølv “- Mahatma Gandhi
  5. Allclean leverer service af høj kvalitet til en lavere pris. Din tilfredshed er garanteret.

Skær ned på dit rengøringsbudget!!! Vores værdi for pengene tilgang er en stor fordel for alle vores kunder

1 +
Satisfied Clients
1 +
Expert Team
1 +
Activate Project
1 +
Awards Winning

No products in the cart.

Danish Danish English English
X